.

.

.

Laatst bijgewerkt april 2020

Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:
duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken.

Dat doen wij op het moment dat wij uw persoonsgegevens uitvragen en via deze privacyverklaring; passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en datzelfde ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken; uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de eisen uit de privacywetgeving.

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen u ook uit hoe u uw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat u hier goed van op de hoogte bent en raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.De privacyverklaring is van toepassing op de persoonsgegevens die wij via deze website over u verzamelen.

Uw instemming

Door gebruik te maken van onze website gaat u DA Systems akkoord met het gebruik van uw gegevens door zoals omschreven in deze Privacyverklaring.

Doel en wettelijke grondslag:

DA Systems verwerkt uw persoonsgegevens alleen op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

Welke informatie verzamelen we?

Met persoonsgegevens bedoelen we in deze privacyverklaring alle informatie die ons iets over u vertelt of die we aan u kunnen koppelen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer of informatie als uw IP-adres.
Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om:

onze producten en uw gebruikerservaring op de websites van DA Systems te verbeteren de producten en diensten die u van ons afneemt te kunnen leveren.

Persoonsgegevens beschermen

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Wij hebben hiervoor een Informatiebeveiligingsbeleid. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens; dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Overdracht en delen van persoonsgegevens

Wanneer u een DA Systems account aanmaakt, persoonsgegevens toevoegt aan uw profiel, of data upload naar uw DA Systems account, worden persoonsgegevens verzameld en opgeslagen op DA Systems servers in de EU. Persoonsgegevens van mensen die woonachtig zijn in een land in de EER of in Zwitserland, worden beheerd door DA Systems.
Conform de AVG kunnen wij uw persoonsgegevens delen in de volgende gevallen:

Uw rechten en contactmogelijkheden

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat door on seen e-mail te sturen via de Contact Us link.

Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies en vergelijkbare technologie

Wij verzamelen en analyseren de gegevens over uw bezoek aan deze website om de site te verbeteren en aan uw gebruikswensen aan te passen. Er wordt gebruik gemaakt van cookies en vergelijkbare technologieën waarbij een klein tekstbestand bij jouw bezoek aan onze website naar jouw computer, tablet en/of mobiel wordt gestuurd en opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze eigen beveiligde servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Voor het leesgemak worden alle dergelijke technieken hier verder ‘cookies’ genoemd. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacy- en cookieverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).Voor meer informatie over het verzamelen en gebruik van deze data door derden, kijkt u op Networkadvertising.org.
Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van deze cookies, dan kunt u in uw eigen browser ‘cookies accepteren’ uitschakelen. Bij de meeste browsers kun je de instellingen voor al dan niet accepteren van cookies zelf aanpassen. Als u woonachtig bent in de Europese Unie of binnen een andere jurisdictie waarin uw toestemming voor gebruik van cookies verplicht is, dan krijgt u op de site zelf de optie om voorkeuren voor cookies in te stellen. Uitzondering zijn bepaalde cookies die nodig zijn om de site goed te laten werken, deze cookies kun je dan niet deactiveren.

Hier is een lijst van cookies die worden gebruikt door DA Systems:

We gebruiken Google Search Console om erachter te komen hoe bezoekers onze website hebben gevonden om zo onze vindbaarheid bij zoekmachines te verhogen. Klik hier voor meer informatie over hoe deze analytics informatie kan worden gebruikt, hoe u invloed kan hebben op het gebruik hiervan of hoe hier tegenin te gaan. Gebruik de Contact us pagina voor vragen rondom databescherming.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is aan te raden deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen.