Jongerenwerk

Header image
Jongerenwerk

Jongerenwerk

DAS, ons op maat gemaakte registratiesysteem, is perfect afgestemd op de behoeften van het jongerenwerk. DAS biedt jongerenwerkers de mogelijkheid om alle activiteiten, ambulante rondes en individuele begeleiding efficiënt en makkelijk vast te leggen.

Met DAS kan elke jongerenwerkorganisatie een op maat gemaakte omgeving creëren, inclusief de mogelijkheid tot anonieme registratie om de privacy van jongeren te waarborgen. Dit betekent dat jullie als jongerenwerkers de controle behouden over de inrichting en de omvang van de vast te leggen informatie.

DAS transformeert de ingevoerde informatie automatisch in real-time dashboards met resultaten en prestaties. Hierdoor hebben jongerenwerkers te allen tijde toegang tot actuele prestatiegegevens, die eenvoudig geprint, gedownload en gedeeld kunnen worden met opdrachtgevers.

Modules voor jongerenwerk

DAS is ontworpen rondom verschillende modules die elk een belangrijk aspect van het jongerenwerk ondersteunen. Deze modules bieden een flexibel, op maat gemaakt overzicht van alle dossiers, groepen en activiteiten. Hieronder vind je een kort overzicht van de modules die specifiek zijn ontworpen voor het jongerenwerk:

Personen: Hiermee kunnen unieke jongeren/deelnemers worden geregistreerd en gevolgd, waardoor een volledige geschiedenis van hun betrokkenheid in het systeem wordt gecreëerd.

Casussen: Deze module maakt het mogelijk om trajecten van jongerencoaching vast te leggen, waardoor de voortgang van elke jongere nauwkeurig kan worden gevolgd.

Groepen: Analyseer en leg vast welke groepen in begeleiding zijn, om te helpen bij de planning en de rapportage van groepsactiviteiten.

Locaties: Breng locaties in de wijk in kaart en categoriseer ze, om een volledig overzicht te krijgen van waar activiteiten plaatsvinden.

Activiteiten: Leg zowel reguliere als incidentele activiteiten vast, waardoor een uitgebreid overzicht van alle jongerenwerkactiviteiten wordt geboden.

Logboek: Dit biedt een centrale plek voor het vastleggen van alle dagelijkse werkzaamheden, het delen van updates en het houden van teamcommunicatie.

Rapporten: Creëer flexibele, op maat gemaakte dashboards met prestaties en resultaten. Deze dashboards kunnen worden aangepast aan de specifieke rapportagebehoeften van elke organisatie.

Mobiele app: Ook beschikbaar in de Apple- en Play stores als mobiele applicatie. Gericht op ondersteuning van ambulant werk. 

Met DAS hebben jongerenwerkers toegang tot een robuust en flexibel registratiesysteem dat het dagelijkse werk ondersteunt.

Registratiesysteem DAS

Geschikt voor alle soorten sociaal werk.