Welzijn

Header image
Welzijn

Welzijn

Registratiesysteem DAS is perfect afgestemd op de behoeften van het welzijnswerk. Het systeem stelt welzijnswerkers in staat om diverse werkzaamheden, zoals individuele begeleiding, activiteiten, vrijwilligerswerk en hulpdiensten, efficiënt en eenvoudig vast te leggen. Alle afdelingen (van 0 tot 100 jaar) krijgen op maat ingerichte modules en op de werksoort afgestemde functies.

Elke welzijnsorganisatie kan met DAS een op maat gemaakte omgeving creëren. De welzijnswerkers hebben volledige controle over de inrichting van het systeem en de omvang van de vast te leggen informatie, wat betekent dat DAS volledig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de organisatie.

DAS transformeert de ingevoerde informatie automatisch in real-time dashboards met resultaten en prestaties. Hierdoor hebben welzijnswerkers altijd toegang tot actuele prestatiegegevens, die eenvoudig kunnen worden geprint, gedownload en gedeeld met opdrachtgevers.

Met DAS hebben welzijnswerkers een krachtig en flexibel registratiesysteem tot hun beschikking dat hen ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden. 

Modules voor welzijnswerk

DAS is ontworpen rondom verschillende modules die elk een belangrijk aspect van het welzijnswerk ondersteunen. Deze modules bieden een flexibel, op maat gemaakt overzicht van alle inwoners, individuele trajecten, vrijwilligers en activiteiten. Hieronder vind je een kort overzicht van de modules die specifiek zijn ontworpen voor het welzijnswerk:

Personen: Hiermee kunnen unieke inwoners worden geregistreerd en gevolgd, waardoor een volledige geschiedenis van hun betrokkenheid in het systeem wordt gecreëerd.

Casussen: Deze module maakt het mogelijk om de individuele trajecten van hulpvragers vast te leggen, waardoor de voortgang van elke inwoner nauwkeurig kan worden gevolgd.

Vrijwilligers: Deze module maakt het mogelijk om de individuele trajecten van vrijwilligers vast te leggen, waardoor de voortgang van elke vrijwilliger nauwkeurig kan worden gevolgd.

Activiteiten: Leg zowel reguliere als incidentele activiteiten vast, waardoor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten wordt geboden.

Logboek: Dit biedt een centrale plek voor het vastleggen van alle dagelijkse werkzaamheden, het delen van updates en het houden van teamcommunicatie.

Rapporten: Creëer flexibele, op maat gemaakte dashboards met prestaties en resultaten. Deze dashboards kunnen worden aangepast aan de specifieke rapportagebehoeften van elke organisatie.

Met DAS hebben welzijnswerkers toegang tot een robuust en flexibel registratiesysteem dat het dagelijkse werk ondersteunt.

Registratiesysteem DAS

Geschikt voor alle soorten sociaal werk.