Header image
Sociaal werk

Sociaal werk

Registratiesysteem DAS is specifiek voor oa het sociaal werk ontworpen, het is uitermate geschikt voor het registreren van zowel kort- als langlopende hulpvragen en trajecten van klanten. Het is ontwikkeld om te voldoen aan de diverse en complexe behoeften van sociaal werkers, waarbij de inrichting van het systeem op maat wordt aangepast aan de specifieke eisen en wensen van elke sociaal werkorganisatie. 

Wat DAS uniek maakt, zijn oa de ingebouwde effectmeters. Deze zijn specifiek gericht op aspecten als zelfredzaamheid, participatie en (positieve) gezondheid, en bieden sociaal werkers cruciale inzichten om de voortgang en effectiviteit van hun werk te evalueren.

Alle ingevoerde informatie wordt door DAS automatisch omgezet in real-time dashboards. Deze dashboards tonen niet alleen de actuele resultaten en prestaties, maar zijn ook uiterst flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de specifieke rapportagebehoeften van elke organisatie. Deze dashboards kunnen op elk moment worden uitgeprint, gedownload en gedeeld met opdrachtgevers, waardoor sociaal werkers altijd over de meest actuele en relevante gegevens beschikken.

Met DAS krijgen sociaal werkers een robuust, flexibel en op maat gemaakt registratiesysteem dat hen helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor het effectief beheren en bijhouden van alle aspecten van sociaal werk.

Modules voor sociaal werk

DAS is ontworpen rondom verschillende modules die elk een belangrijk aspect van het sociaal werk ondersteunen. Deze modules bieden een flexibel, op maat gemaakt overzicht van alle dossiers, groepen en activiteiten. Hieronder vind je een kort overzicht van de modules die specifiek zijn ontworpen voor het sociaal werk:

Personen: Hiermee kunnen unieke inwoners worden geregistreerd en gevolgd, waardoor een volledige geschiedenis van hun betrokkenheid in het systeem wordt gecreëerd.

Casussen: Deze module maakt het mogelijk om trajecten van sociaal werk vast te leggen, waardoor de voortgang van elke inwoner nauwkeurig kan worden gevolgd.

Groepen: Analyseer en leg vast welke groepen in begeleiding zijn, om te helpen bij de planning en de rapportage van groepsactiviteiten.

Locaties: Breng locaties in de wijk in kaart en categoriseer ze, om een volledig overzicht te krijgen van waar activiteiten plaatsvinden.

Activiteiten: Leg zowel reguliere als incidentele activiteiten vast, waardoor een uitgebreid overzicht van alle sociaal werkactiviteiten wordt geboden.

Logboek: Dit biedt een centrale plek voor het vastleggen van alle dagelijkse werkzaamheden, het delen van updates en het houden van teamcommunicatie.

Rapporten: Creëer flexibele, op maat gemaakte dashboards met prestaties en resultaten. Deze dashboards kunnen worden aangepast aan de specifieke rapportagebehoeften van elke organisatie.

Mobiele app: Ook beschikbaar in de Apple- en Play stores als mobiele applicatie. Gericht op ondersteuning van ambulant werk. 

Met DAS hebben sociaal werkers toegang tot een robuust en flexibel registratiesysteem dat het dagelijkse werk ondersteunt.

Registratiesysteem DAS

Geschikt voor alle soorten sociaal werk.